Nowa strona internetowa Molex Premise Networks w Rosji

Firma Molex Premise Networks stworzyła nową witrynę internetową dla swoich klientów w Federacji Rosyjskiej – www.molexpn.ru. Nowa, niezwykle czytelna strona internetowa dostępna jest od dnia dzisiejszego a jej usprawniona funkcjonalność pozwoli wszystkim zainteresowanym osobom bardzo szybko znaleźć szukane informacje.

Zmieniono nie tylko szatę graficzną strony ale także wzbogacono ją o liczne nowe elementy, zaktualizowano system nawigacji i wyszukiwania, wprowadzono nowe działy – jak np. „Centrum Wsparcia Klientów” czy „Międzynarodowe Testy Wydajności”, rozbudowano zawartość opisów technicznych produktów zamieszczając wyczerpujące opisy oraz dodatkowe opcje wyszukiwania w bazie produktów, poszerzono sekcje kontaktów handlowych wraz z adresami dystrybutorów i certyfikowanych instalatorów oraz partnerów z całego świata. Nie mogło zabraknąć także sekcji dotyczących, globalnego systemu gwarancyjnego, promocji, kalendarza imprez czy działu „Literatura” gdzie każdy z klientów może pobrać dostępną obecnie literaturę marketingowa i techniczną w języku rosyjskim. Uruchomiono także nowe sekcje w dziale „Rozwiązania” – w całości poświęcone dostępnemu już od ponad roku systemowi do zaawansowanego zarządzania cyklem życia warstwy fizycznej – APLLM, MIIM i INSIGHT.

Projekt nowej strony opracowano międzynarodowo (identyczne strony działają już w takich krajach jak: Polska, Wielka Brytania, Australia czy St. Zjednoczone i Chiny a obecnie prowadzone są prace nad wersja ukraińską i czeską) a wprowadzili go w życie pracownicy Molex Premise Networks korzystając z rozwiązania dostarczonego przez firmę Reactive z Sydney (Australia). Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do odwiedzin – strona napisana jest w języku rosyjskim.